Manager van (uw) juridische processen

U heeft geen juridische afdeling tot uw beschikking en u wilt niet teveel externe hulp van juristen en advocaten inroepen voor belangrijke beslissingen binnen uw bedrijf ? Da's eigenlijk zonde want het is onze passie om bedrijven (liefst pro actief) te helpen met die beslissingen. Oplossing: huur ons in op projectbasis of op basis van een abonnementsvorm.
Op projectbasis kent u de exacte kosten voorafgaand aan het inzetten van het project (bijvoorbeeld reorganisatie of het aangaan van samenwerkingsverbanden etc).
Op abonnementsbasis heeft u gereduceerde tarieven, specifiek voor uw branche geldende juridische updates en periodieke gesprekken met uw accountmanager (kostenloos).
Indien zeer specifieke kennis bij ons niet "in huis" is, beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals met een "gelijke bloedgroep" die werken op een soortgelijke wijze als u van ons zelf mag verwachten. Het door ons laten managen van die kosten zal zeer waarschijnlijk tot een kostenreductie leiden.

Incompany traningssessie - ons werk nóg leuker - en uw resulaten nóg beter!

Er valt veel winst te behalen wanneer er voldoende (inhouse) kennis bestaat omtrent de juridische aspecten van overeenkomsten. Dan zijn procedures vaak onnodig.
Juist om deze kennis te vergroten organiseren wij (incompany) trainingssessies. U kunt daarbij denken aan onderwerpen als : wanneer komt een overeenkomst tot stand; ben ik als bestuurder aansprakelijk (en wanneer); zijn algemene (branche)voorwaarden van belang etc.
U zult positief verrast zijn over de kosten van deze sessies. Niet in de laatste plaats omdat wij dit zien als een investering in uw bedrijf, maar ook in onze relatie. Wanneer kennis aan weerszijden meer op elkaar is afgestemd wordt ons werk nòg leuker - en uw resultaten nòg beter!

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.