Uitgangspunt voor CS Advocaten is altijd uw belang. Een procedure kan kostbaar en tijdrovend zijn. Bovendien is op voorhand nooit zeker dat u in het gelijk wordt gesteld en of uw gelijk wel echt een oplossing levert voor de onderliggende problemen. Daarom is een procedure niet altijd de optimale oplossing voor uw probleem. In een aantal gevallen kan mediation dan uitkomst bieden. Mediation betekent dat u samen met de andere partij het conflict oplost met hulp van een onafhankelijke en onpartijdige mediator. Mediation gaat daarbij uit van het herstellen van vertrouwen tussen partijen. Vanuit dit hernieuwde vertrouwen onderzoeken partijen de onderliggende belangen en vinden een passende oplossing voor het probleem.

De praktijk wijst uit dat er uiteindelijk vaak veel meer mogelijkheden bestaan om te komen tot een voor beide partijen bevredigende oplossing dan partijen denken. 

CS Advocaten is overtuigd van de waarde van deze wijze van geschilbeslechting naast de mogelijkheid van het voeren van een gerechtelijke of arbitrale procedure. Twee van onze medewerkers zijn daarom naast advocaat ook mediator. Alle twee gespecialiseerd in andere rechtsgebieden en daardoor in staat u en de andere partij optimaal te begeleiden bij het bedenken van geschikte oplossingen en het kiezen van de optimale oplossing voor beide partijen. U bent dus samen met de andere partij actief betrokken bij het beĆ«indigen van het geschil en kunt rekenen op een goede begeleiding van het proces, onze ervaring en deskundigheid bij het vinden van oplossing en uiteraard het vastleggen van het proces en de uitkomst in een overeenkomst ter beĆ«indiging van het geschil. Wij stellen graag onze mediators aan u voor:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is onder meer gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het  internationaal handelsrecht. Met een voorliefde voor handelsverstandige oplossingen begeleidt hij geschillen tussen- en met ondernemers en ondernemingen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is onder meer gespecialiseerd in het arbeidsrecht en familierecht.

Zie www.mediationcentrumgelderland.nl. Mediation Centrum Gelderland is een onderdeel van CS Advocaten.