CS Advocaten is een modern, klein advocatenkantoor, dat expertise heeft in alle facetten van het (internationale) handelsrecht, arbeidsrecht ondernemingsrecht en IE/ICT. De dienstverlening aan cliƫnten kenmerkt zich door kwalitatief hoogstaand juridisch advies in een zeer menselijke context. Wij hebben een doorlopende behoefte aan advocaten die dat kunnen bieden.

CS Advocaten is niet voor iedere advocaat een geschikte groei- plek. We hebben een commerciele instelling en hebben een ontwikkeld empathish vermogen. Sociale intelligentie en klantgerichtheid zijn "must haves".

CS Advocaten gelooft in faciliteren in plaats van dicteren. We geloven niet in "oude" samenwerkingsverbanden maar in eigen verantwoordelijkheid,  stimuleren en vertrouwen in je collega's. Daarvoor heb je geen maatschap nodig; daarvoor heb je geen baas nodig. dat kun je zelf.....en dat schept onze onderlinge band en succes.

In het kader van het bereiken van die doelen stelt CS Advocaten faciliteiten ter beschikking. 
Als je enthousiast raakt van het bovenstaande...... aarzel vooral niet om een afspraak te maken voor een kop koffie hier op kantoor (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).